Pagani Design

PAGANI DESIGN is een onafhankelijk horlogemerk. Het bedrijf is opgericht in Guangzhou, China op 15 augustus 2012, en zet zich in voor R&D, productie en verkoop van grensoverschrijdende horloges. Op dit moment worden onze producten goed ontvangen door internationale klanten uit Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Rusland en andere landen en regio's.

De productiebasis integreert de functies van R&D, productie, verwerking, OEM, verkoop en service. Met een productiewerkplaats met een stofvrije productieomgeving die meer dan 2200 vierkante meter beslaat, heeft de productiebasis 20 geautomatiseerde productielijnen en volledig handmatige proceslijnen. Er zijn daar een paar wereldwijd geavanceerde vacuüm waterdichte horlogetesters beschikbaar, waarmee de online batchtests tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd. Het beschikt over een sterke sterkte en goed uitgeruste faciliteiten in eigen beheer, variërend van een verpakkingsmachine, een R&D-laboratorium, een thermostatisch laboratorium, een anti-druppellaboratorium tot een ontvochtigingslaboratorium. De productiebasis erft de merkziel van PAGANI DESIGN, waarbij prioriteit wordt gegeven aan productkwaliteit, en strikt in totaal 28 betrokken processen onder controle houdt, inclusief materiaalselectie, productie, assemblage, verpakking en verzending. Elk proces moet worden uitgevoerd in de staat van kwaliteitscontrole (QC) om ervoor te zorgen dat elk horloge dat aan de klant wordt geleverd een gekwalificeerd product is. Van materiaalkeuze tot verzending, we implementeren altijd de hoogste kwaliteitsnormen van het legeringshorloge in de industrie!

PAGANI DESIGN werd geïnspireerd door de avonturiers, de vernieuwers en de dromers. Als we naar de toekomst kijken, zou PAGANI DESIGN, zoals altijd, individueel design nastreven, voortreffelijk vakmanschap en een perfecte klantervaring verkennen. Het is ons doel om onze stijlvolle uurwerken met precisie en passie over de hele wereld te brengen.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media