Betaalmethoden

U kunt bij ons van een divers aanbod aan betaalmethoden gebruikmaken. Hieronder ziet u de verschillende betaalmethoden en wordt er uitgelegd wat ze inhouden.

Kies net als de meeste andere klanten van ons voor iDEAL; het is snel, gratis en veilig.

Betalen met IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Betalen met MiniTix

MiniTix is de virtuele portemonnee waarmee je via internet of mobiele telefoon betalingen tot 150 euro kunt verrichten. Met MiniTix betaal je snel en veilig al je aankopen. De MiniTix portemonnee is via jouw eigen 06-nummer gekoppeld aan je mobiele telefoon. Daarom kun je dus altijd over het geld in je portemonnee beschikken, via je mobiele telefoon of internet.

Je MiniTix portemonnee laad je op via iDEAL of via een gewone overboeking. Ook kun je er voor kiezen om je portemonnee automatisch op te laden zodra je te weinig saldo hebt. Het oplaadbedrag wordt direct bijgeschreven en is dus meteen besteedbaar. Vanuit je MiniTix portemonnee geld terugboeken naar je bank- of girorekening is ook mogelijk. Bang te zijn dat je het overzicht op je portemonnee kwijtraakt is niet nodig, want MiniTix stuurt je saldo- en transactie overzichten per SMS en e-mail.

Het gebruik van MiniTix is kosteloos. De enige kosten voor MiniTix zijn de kosten die je telefoonprovider in rekening brengt.

Betalen met V PAY

V PAY is een nieuw Europees betaalkaartnetwerk van Visa Europe.

Banken in heel Europa zetten het V PAY-logo op hun betaalkaarten.

Samen moderniseren ze het Europese betaalkaartnetwerk, zodat wanneer u in het buitenland of in eigen land winkelt, u altijd precies dezelfde betaalkaart op precies dezelfde manier kunt gebruiken aan de kassa en geldautomaat.

Bij miljoenen winkels in heel Europa kunt u met V PAY betalen, zelfs voor kleine bedragen. En aangezien V PAY gebruik maakt van de nieuwste chip- en pintechnologie, is het ook veiliger dan ooit tevoren.

VOORAF OVERBOEKEN PER BANK
U kunt na bestelling het bedrag per bank overmaken. Op de bestelbevestiging of factuur vindt u de hiervoor benodigde informatie.

We verzenden geen pakketten onder rembours of bestellingen op basis van factuur.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media